Ny instruktør: Luka Wiingaard

1. oktober 2017

Hos L.O.W – Academy forsøger vi altid at have de bedste instruktører på vores hold. Vores mål er at leverer Danmarks bedste undervisning for alle, uanset mål, alder og niveau. Vores mål er altid nærværende og professionelt udvikling med fokus på vores elever og deres mål.

Derfor er det altid godt med en solstrålehistorie som denne. Vores egen elev Luka Wiingaard Madsen, er startet hos L.O.W – Academy som Instruktør. Det er altid helt fantastisk når vores elever har lært så meget og er blevet så gode, at de kan give det videre. Målet med L.O.W er at forbedre forhold for alle skategenre i Danmark, hvilket man må sige vi er lykkes med i dette tilfælde.

Luka Wiingaard Madsen, er ikke bare en elev som er blevet god, men en blader med kæmpe potentiale. Han har haft hånden mange års erfaring, hvilket ses tydeligt i hans stil. Luka er en af de bladers hvor det er tydeligt at se hvor seriøst han tager det. Han er altid forberedt og fokuseret og presser sig selv.

Vi er super stolte af at have fået Luka med på holdet som instruktør og ser frem til et nyt form for samarbejde!  Luka kommer til at assisterer vores begynderhold og kommer på sige til at have sig eget ungdoms aggressive hold.

Vil du være med til undervisningen og eller vide mere om hvad vi tilbyder? Så klik her.

Endnu engang hjerteligt velkommen på holdet Luka! Vi glæder os til mange gode timer sammen og til at følge din egen professionelle karriere.

Bedste hilsner
L.O.W – Academy