Ny team rider – Cornelius Gersby

10. november 2017

Vi er super glade for at kunne annoncerer Cornelius Nolsøe Gersby som ny Team Rider hos L.O.W – Academy.

Cornelius har været elev hos L.O.W – Academy de sidste 2 år og har været en fornøjelse at følge udvikle sig. Hans unge alder til trods, ser vi en fed og spændende udvikling hos ham. Vi er super stolte over at have ham med på vores team og vi glæder os til at følge hans udvikling og skaterejse. Vi har interviewet Cornelius lidt om hans liv indtil videre.

Interview med L.O.W Rider Cornelius Gersby

Hvor længe har du skatet?
Jeg har ca skatet i 2 år!

Hvorfor startede du med at skate?
Min far har altid kørt meget på side by side rulleskøjter og så fik jeg et par rulleskøjter i fødselsdagsgave og så begyndte jeg bare at køre lidt med min far. Da jeg begyndte at tage det seriøst fik jeg mig et par aggressive skates og kørte i fælledparken og øvede mig rigtig meget.

Hvad er dit ynglings trick?
Top Acid fordi det ser fedt ud og der er mange muligheder for switch-up som ikke er det sværeste at lave men ser stadig fedt ud.

Hvad er dit mål med skating?
Det er at blive et kendt navn, få en masse sponsorer, blive god og bare have det fedt med mine venner

Hvem er din ynglings rider?
Min yndlingsskater er Scott Quinney fordi han har en fed stil, er mega sød og laver nogle mega vilde tricks. I starten da jeg lige havde lært at køre på rulleskøjter så jeg meget hans edits og syntes bare han var den der fangede mig mest

Hvad er din ynglings konkurrence?
Min yndlings konkurrence er BladeDays fordi jeg godt kan lide sammenværget mellem blader’s specielt når der er konkurrence. Grunden til at jeg vælger bladedays er også fordi det er min yndlings skatepark.

Hvad syntes du er fedt ved det danske skating community?
Jeg syntes det er fedt at vi alle kender hindanden og man kan skate med de voksne og så syntes jeg bare vi har et god fællesskab

Hvorfor går du til undervisning hos L.O.W – Academy?
Det gør jeg fordi jeg gerne vil noget med det her jeg går op i det og vil gerne blive god og det hjælper LOW – Academy mig med.

Hvem er dit skate crew?
Bernards Gregors, Christoffer Normann, Felix Falling, Felix Lerche, Karoline Hellemann, Kathrine Hellemann, Luka Wiingaard-Madsen, Theis Kørvel.

Hvad er dine planer for 2018?
At øve øve øve og øve så jeg kan blive mega god i fremtiden

Glæd dig til at se mere til Cornelius rundt omkring i de forskellige skateparker! Han er 100% en blader der skal holdes et vågnet øje med.

Bedste Hilsner
L.O.W Academy