Rulleskøjteskole i Gentofte Kommune

8. juli 2016

Igennem sommeren har Inline-skateundervisning arrangeret gratis sommerworkshops i samarbejde med Gentofte kommune. Projektet hedder aktiv ferie for dig og handler om at aktiverer kommunens unge til at lave sjove, sunde og alternative sportsgrene i løbet af sommerferien.

Her har vores dygtige undervisere afholdt rulleskøjteskole for de fremmødte borger, som ønskede at udfordre deres evner på rulleskøjter.

Her udnyttede vi de fantastiske faciliteter ved Jägers skatepark, som dannede rammerne for 3 sjove og udfordrende workshops. Hver havde fokus på vigtige elementer inden for rulleskøjteløb. Jägers skatepark tilbyder de perfekte rammer for alle aldre og niveauer og tilbyder både indendørs og udendørs skateareal. Her kan alle rigtig få øvet sine færdigheder og testet sit niveau.

Fokus for vores workshops, var at alle var velkomne uanset deres niveau og hver workshop fokuserede på at alle fik indlært de helt basale teknikker så som at lære at falde ordenligt.

De mange elever var virkeligt dygtige og modige og mange af dem havde aldrig prøvet at stå på rulleskøjter før. Det var dog ikke til at se efter en halv times tid, hvor alle pludseligt ligende nogen der havde haft rulleskøjte på hele livet.

Vi var heldige med vejret alle lørdage og folk i alle aldre udfordrede sig selv og fik rykket en masse grænser.

Hvis du ikke kan vente men gerne vil lære endnu mere på rulleskøjter, så husk at vi hver uge har mange forskellige hold. Vi træner rundt omkring i København og på Sjælland. Alle hold er opdelt efter alder og niveau og vi har altid et hold der passer til dine ønsker.

Hvis ikke du har dit eget udstyr, har vi rulleskøjter og beskyttelse som du kan få lov til at låne.

Kom og vær med til vores hyggelig undervisning!