Samarbejde med Concord Events

19. oktober 2017

Vi arbejder altid for at udvikle og støtte forholdende for skaters, bladers og riders i hele landet. I maj måned afholdte vi Let ‘Em Skate i samarbejde med Direktøren for Concord Events, Diana. Eventet var en stor succes både samarbejdsmæssigt og på antal deltagere.

“Diana brænder for at udarbejde events der skaber glæde og gode oplevelser blandt børn og unge”, hvilket går hånd i hånd med hele vores mission hos L.O.W Academy. Let ‘Em Skate var en kæmpesucces, med over 300 deltagere i løbet af dagen og nye ansigter i Fælledparken Skatepark.

Vi er altid på udkig efter aktører, virksomheder, samt enkelt personer med drive til at gennemføre deres ideer. Vi har de seneste par år støttet en masse forskellige projekter, events osv i forskellige størrelser. Målet er i alt sin enkelthed at skabe mere fokus på skating samt øge interessen.

Flere events i Danmark

Formålet med samarbejdet er at leverer flere events til hele landet. Samarbejdet tager udgangspunkt i inkluderende workshops, med fokus på familier med børn og unge. Målet er at udarbejde events hvor alle kan komme og hygge sig og ikke mindst prøve kræfter med sjove sportsgrene.

For L.O.W – Academy betyder det at vi har dedikeret os til at være undervisningsansvarlige på både Løbehjul, skateboard og rulleskøjte skolerne, der kommer til at køre sideløbende.

Vores fokus er altid at få så mange ud og prøve at rulle. Vores erfaring siger at så snart man får hjul under fødderne er man “solgt”. Mange ryger direkte tilbage til barndommensgade og hygger sig som de ikke har gjort i mange år.

Vores super dygtige og imødekommende instruktører står selvfølgelig altid klar med gode råd, tips og tricks. Derudover har vi en masse udstyr man kan få lov at låne til arrangementet.

Vi glæder os rigtig meget til at frugtbart samarbejde med Concord Events og til at se jer alle sammen derude.

Bedste Hilsner
L.O.W – Academy