Samarbejde med SkatePro

11. december 2017

Som mange måske allerede ved, har L.O.W – Academy og SkatePro haft et godt samarbejde i lang tid. SkatePro har sponsoreret mange af vores arrangementer, udstyr og ikke mindst støttet os. Derfor er vi super glade for endelig at kunne løfte sløret for vores nyhed.

L.O.W – Academy kæmper for at aktivere børn og unge igennem skating og ikke mindst forbedre skatemiljøet i Danmark. Derfor er vi altid på udkig efter samarbejdspartnere, med samme interesse som os.

SkatePro – Går All in

L.O.W – Academy har de sidste 6 måneder været igennem en intens udvikling. Vores skateundervisning strækker sig idag over flere byer, og vi tilbyder nu både skateboard, rulleskøjte og løbehjulsundervisning. Vi har samlet det bedste hold af instruktører, som alle brænder for at undervise. Vores mål er altid at levere professionel og nærværende undervisning, hvilket udover passion og lyst kræver det rette grej. Derfor er vi super glade for at forlænge vores samarbejde med SkatePro og udvikle det imod nye højder.

“Selvom vi er eksperter i udstyret så er inspirationen og hjælpen i skateparken afgørende, det er her L.O.W. Academy træder til, de har erfaringen, setuppet og deres engagement samt vision for de unge på tværs af kategorier er spot on!  Derfor er vi stolte over at være partner.”
– Daniel Clausen – SkatePro PR & Teammanager

Udstyr til alle

Den nye aftale med SkatePro sikrer, at alle vores instruktører bliver udstyret med den lækreste pakkeløsning, der fortsat sikrer professionel skateundervisning. Det er vigtig for os, at vores instruktører er godt rustet til at kunne undervise elever.

Udover at have udrustet vores instruktører med grej, er alle vores skateskoler også blevet opgraderet. En hær af trickløbehjul og skateboards er landet på kontoret, og er klar til vores mange events og holdundervisning. Man kan altid låne skateudstyr og beskyttelse,
når man er elev hos L.O.W – Academy. Derfor er vi super glade for, at kunne tilbyde spritnyt grej til vores elever og deltagere.

Sammen om skatekulturen

“Som skateshop med kærlighed for action sports ønsker vi at alle får mulighed for at opleve suset, venskaberne og oplevelserne som kun action sport giver!”
– Daniel Clausen – SkatePro PR & Teammanager

Vi er glade for at vi igennem vores samarbejde med SkatePro, kan fortsætte med at skabe flere tilbud og muligheder for den Danske skatekultur. For os er det vigtigt at gøre skatemiljøet attraktivt for nye interesserede at komme ind i. Derudover ønsker vi at skabe en masse nye spændende events og konkurrencer, for at fastholde de mange danske skatere.

Som en del af vores samarbejdsaftale støtter SkatePro op omkring vores arrangementer og events. Samarbejdet giver os mulighed for at skabe endnu federe events og ikke mindst understøtte vores egne budskaber. Vi glæder os til at skabe endnu flere events og muligheder for alle på løbehjul, skateboard og rulleskøjter!

Vi ser frem til fortsat at kunne arbejde for det danske skatemiljø i samarbejde med SkatePro.

De Bedste Hilsner
L.O.W Academy