Skatebus ‘sund og aktiv fritid’ i Gentofte Kommune

9. januar 2018

Skatebus ‘sund og aktiv fritid’ fra L.O.W Academy har som mål at inspirere og motivere børn og unge til en mere sund og aktiv livsstil, ved at introducere dem til livet på hjul. I løbet af de seneste par måneder, har skatebussen lagt vejen forbi skoler i Gentofte kommune, hvor vi har besøgt Gentofte skole, Tjørnegård skole, Dyssegård skole og Bakkegård skole i deres store frikvarter, hvor vores professionelle instruktører introducerede en alternativ sport og en mere aktiv livsstil.

Opbakning til skating

Alle børnene var dybt optaget af vores skateinstruktører, og der var en stor opbakning til de medbragte hjul og “de stores” tricks, og flere af eleverne var allerede inspirerede til selv at ville igang med skating. Dagen igennem stod den på skateopvisning og det var tydeligt at mærke en glade fra både elever og deres lærere omkring hele forløbet.

Introduktion til lokal skatepark

Derefter blev eleverne fra de forskellige lokale skoler, inviteret ned i Gentofte Skatepark, hvor der efter skoletid var forberedt basale øvelser og man kunne komme og låne udstyr og hjul til skateboarding, rulleskøjter og løbehjul. L.O.W’s medarbejdere hjalp alle deltagerne igang med beskyttelsesudstyr og en tryg tilgang til skateparken, hvor alle spørgsmål blev vendt og de små fik lov at nyde hjul under fødderne.

I løbet af de seneste par år har L.O.W været involveret i en lang række tiltag, bl.a.: Sommerferie aktivitet i Gentofte 2017, Rulleskøjteskole i Gentofte Kommune 2016 og Sommeraktivitet i Glostrup Kommune

Skal vi også komme ud på din skole?

Tag kontakt til os ved at ringe eller skrive en besked om hvad du kunne tænke dig – så kan vi helt uforpligtende tage en snak om, hvordan vi kan aktiverer dit lokal område til en mere sund og aktiv livsstil.

Læs alt om vores tilbud til institutioner her.