Skatedag med Copenhill

26. november 2018

CopenHill Urban Mountain er Københavns nye action skicenter, hvor skibakker, klatrevægge og hiking slår sine folder. Alt sammen beliggende på Amagers bakke. L.O.W viste ansigt på Copenhills kæmpe parkerings plads, med plads til alle folk med lyst til en søndag på hjul. Rulleskøjter, løbehjul og skateboards var medbragt med udsigt til en hyggelig dag.

Dagen var fyldt med folk i alle aldre. Udover L.O.W var også Ballerup Biathlon, Steep & Deep og Hareskov Skiklub repræsenteret. Alle havde derfor rig mulighed for aktiviteter dagen igennem med både skate,Rulle Slalombane hvor man kan træne sine hurtige sving og afprøvning i snowbikes.

Hos L.O.W var interessen stor for bland andet rulleræs -et sådanne løb er ikke at undervurdere, når man har en makker med undervejs. Det var tydeligt at se, at alle gav den fuld gas med de forskellige forhindringer både begyndere og øvede uanset hvilke hjul de havde på.

Vores egen Danmarks mester i inline – Jacob Juul lavede show med tricks til stor underholdning for alle. Derudover var der masser af hjælp og undervisning at hente efterfølgende. Mange kom for at bruge dagen på at nyde deres passion, andre for at se Juul og lære af hans tricks – men fælles for alle var at rulle, se Copenhills nye faciliter og nyde dagen med et aktivt indslag. Vi her hos L.O.W nød dagen i stor stil og Copenhills parkeringsplads dannede de perfekte rammer for os og de besøgende.

Et kæmpe stort tak til alle der dukkede op og bruge deres søndag med os og Copenhill – Fra hele holdet bag L.O.W Academy.