Skateskole i Glostrup Kommune

13. juli 2016

I samarbejde med Glostrup Kommune skal L.O.W – Academy afholde Sommer Skateskole. Arrangement er for kommunens børn og unge som et led i et større projekt.

Formålet med vores skateskole er at skabe interesse for denne sjove og alternative sportsgren, som også er rigtig sund.

Skateskolen kommer til at blive afholdt på Glostrups egen skatebane. Her vil vi lære de unge at udnytte de lokale faciliteter som de har til rådighed. Vores fokus er at skabe en sjov og udfordrende uge, hvor de unge kan blive super dygtige på deres rulleskøjter.

Heldigvis mødte rigtig mange børn mødte op hele ugen og der var ENORM forskel på børnene fra mandag og til de gik hjem fredag!

Det er altid rigtig sjovt at se hvordan børnene så hurtigt udvikler sig og rykker deres grænser. Intens træning og sparring gør et eller andet ved deres motivation. Der var børn og unge i alle aldre og størrelse og alle blev udfordret på hver deres niveau.

Alle havde en super sjov uge og endte med at køre ned af rampen, super godt gået! Der var udfordringer til alle og det var helt sikkert, at alle de unge havde fået øjenene op for brugen af deres lokale skatepark.

Vores instruktør Jacob Juul, er ihvertfald godt brugt efter denne sommers skateskole i Glostrup Kommune og håber på at se mange af de unge igen til næste års aktiviteter.

Husk at vi ikke kun har undervisning i én uge om sommerferien, men har massere af hold der køre HVER uge? Du kan læse meget mere om vores rulleskøjteskole her og finde et hold der passer præcis til dig og dit niveau!

Vi har massere af rulleskøjter og udstyr, som du kan få lov til at låne af os helt Gratis!