Sommerferie aktivitet i Gentofte 2017

3. april 2017

Skal du være hjemme i sommerferien? Godt, fordi så kan du stadig nå sommerens fedeste sommerferie aktivitet.

Vi gentager succesen fra de sidste par år og afholder igen i år sommerferie aktivitet i Jägers skatepark. Vores instruktør team har glædet sig og er klar med en masse nye øvelser.

I samarbejde med Gentofte Kommune hjælper L.O.W – Academy med at afholde diverse workshops og tilbud til Gentoftes borgere. Vi har de sidse par leverede forskellige former for events, workshops og undervisningstilbud til folk i alle aldre.

Pro skater Jacob Juul og undervisningsansvarlige, har sammensat et super spændende forløb der kan udfordre alle deltagere uanset alder og niveau.

Alle er velkomne

Hos os er alle altid velkomne uanset din alder, niveau, ønsker eller mål. Vi er ambitiøse når det kommer til læring og brænder for at skabe imødekommende undervisning. Vores instruktører har mange års erfaring og fælles for dem alle er at de elsker at lære fra sig og at skabe gode oplevelser for andre.

Vi har pakket vores bil med en masse rulleskøjter og beskyttelsesudstyr, så alle gratis kan låne udstyr. Vores eneste formål er at DU skal have en sjov dag.
Kom og prøve kræfter med en sjov og anderledes sportsgren, som virkeligt for gang i kroppen!

Vi har selvfølgelig taget en håndfuld spændende præmier med som kan vinde til de forskellige konkurrencer, der vil blive afholdt i løbet af ugen. Find smilet, dine rulleskøjter og resten af familien frem og kom og hver med til en hyggelig uge for alle, hvor alle kommer til at blive udfordret og ikke mindst have det sjovt på samme tid.

Vi glæder os til at gense de mange søde elever, som vi ser hvergang til vores workshops i Gentofte Kommune og håber på en ligeså stor succes som de andre gange!

Hvis du har mere blod på tanden, eller ikke kan vente til sommerferien kan du læse mere om vores skateskole her.

Vi ses i Jägers skatepark!

Bedste hilsner
L.O.W – Academy