Teambuilding på rulleskøjter

1. september 2015

Prøv kræfter med teambuilding på rulleskøjter. Det er sjovt, anderledes og udfordrer alle – uanset alder og niveau! Vi er eksperter i at skabe alternative events hvor alle kan være med og bliver udfordret.

Vi tilbyder et super sundt og sjovt aktivitets arrangement, hvor der vil blive prøvet kræfter med en alternativ sportsgren. Sporten giver mulighed for at overskride kroppens fysiske grænser, udholdenhed og ydeevne. Jacob Juul som er professionel inlineskater vil som jeres instruktør, hjælpe jer til at blive sikre på et par rulleskøjter.

Igennem Jacobs mange rejser, har han tilegnet mig en evne til at forstå mennesker og få dem til at samarbejde. Han har en coachende og forstående tilgang til indlæring og undervisning, da inlineskating nærmest altid har været en del af hans liv.

Her følger hans forslag til øvelser, der gradvist vil udvikle jeres evner på et par rulleskøjter og samtodig jeres evner til at samarbejde:

Dagen vil forløbe af 6 til 8 forskellige øvelser. De vil bestå af udvikling, hurtige forbedringer, udfordring, konkurrencer, samarbejde. Nogle af øvelserne vil være fx. slalom, forhindringsbaner og andre sjove aktiviteter. Her vil i blive delt op i par eller grupper, som sammen skal hjælpes ad for at gennemføre øvelserne.

Der vil løbende være gode råd fra underviser og bedømmelse af imponerende præstation, samt plan for videre udvikling.

Skulle deltagerne til sidst på dagen have lidt ekstra energi, bliver de delt op i 2 hold og vi afholder et brag af en Roller-fodboldskonkurrence. Det er en stor undergrundsport, som er en forholdsvis ny anerkendt sport, især i Frankrig (her kan du se en video af sporten). Dette har været super populært til de mange arrangementer vi har afholdt og super til alternative events.

Skulle man ønske at kombinere rulleskøjteløbet med en anden aktivitet, kan det også lade sig gøre. Vi har nemlig et samarbejde med en ung, erfaren og frisk yogainstruktør. Hun kan guide jer gennem en effektiv yogasession til med såvel hårde som afslappende øvelser.

Kunne du tænke dig at høre mere om vores tilbud på teambuilding? Så skal du blot gå ind på vores erhvervsside og sende os en forespørgsel.