Undervisningsforløb for Klub Lumholt

27. november 2017

L.O.W – Skate Academy har mange års erfaring med udarbejdelse og afvikling af undervisningsforløb for skoler og institutioner. Skating tiltaler som oftes de fleste børn og unge. Vi oplever at det er et unikt værktøj til at komme tættere på de unge og få dem aktiveret. Vores instruktører har mange års erfaring med både skateundervisning og professionel skating. Fælles for dem alle er at de brænder for at lære fra sig og skabe gode oplevelser.

Sjovt og udfordrende undervisningsforløb

Klub Lumholt som ligger i hjertet af Østerbro, kontaktede os for at høre mere om vores undervisningforløb. De havde netop gennemgået en større renovation og ønskede at skabe fokus på det nybyggede. Det var vigtigt at børnene blev introduceret ordenligt til de nye områder og blive inspireret til brugen af dem. Efter et hyggeligt møde med Klub Lumholt’s team, havde vi hurtigt fået klarlagt et spændende og udfordrende skateforløb for de unge.

Udfra deres ønsker om at få deres unge aktiveret i deres nye omgivelser, kom vores undervisningsansvarlige Jacob Juul på arbejde.

Dygtige og motiverede børn

Da vi kom til den første dag, var vores instruktørteam klar og spændte. Børnene de blev mødt af var fyldt med energi og havde glædet sig til at komme ud og skate. Vores instruktørteam kom hurtigt på arbejde og fik pulsen op. Børnene var super dygtige og mange af dem havde prøvet at stå på rulleskøjter før. Vores forløb er altid sat op således at alle niveauer kan være med. Derfor havde vi klargjort en række forskellige aktiviteter, som udfordrende eleverne hver især.

Forskellige forhindringer, øvelser og aktiviteter udfordrende de mange fremmødte i løbet af vores undervisningsdage. Børnene var mega dygtige og mange blev hurtigt meget bedre. Det var super fedt at se så mange overvinde deres frygt og kaste sig ud på hjul. Der var stor interesse for vores skateundervisning og de mange børn var svære at få til at rulle når dagen var omme.

Rådgivning af valg og køb af udsyr

På grund af den store interesse hos de mange børn og unge, hjalp vi Klub Lumholt med at finde udstyr. Ofte er det afgørende at få købt det rigtig udstyr med det samme. Det sparrer ofte en masse besvær, penge og eventuelle knubs. Skateudstyr kan være en jungle at finde rundt i og udvalget er enormt. I samarbejde med Klub Lumholt udvalgte vi det rigtige sikkerhedsudstyr og rulleskøjter efter deres behov. Så nu kan Klub Lumholt fortsætte med at give den gas på rulleskøjter i fremtiden og få mange sjove timer i deres nye faciliteter.

Skal vi mødes i 2018?

Kunne jeres skole eller institution tænke sig at få besøg af vores dygtige instruktører i 2018? Vi er netop nu igang med at planlægge aktiviteter for 2018, skal i med på listen? Lad os komme ud til en uforpligtende snak omkring hvad vi kan tilbyde jeres institution. Vi har mange års erfaring med undervisning og vi brænder for at skabe succesoplevelser. Lad os skabe nogen hos jer og få skabt sunde interesse hos jeres børn og unge.

Bedste Hilsner
L.O.W Academy