Velgørenhed i Venezuela 2017 (1/5)

4. marts 2017

I Marts måned tager L.O.W – Academy til Venezuela for at undervise gadebørn på rulleskøjter!

En del af L.O.W – Academys formål er at skabe bedre forhold og muligheder for skateprojekter i hele verden. Siden vi startede i 2013 har vi støttet et utal af projekter.

Formålet med dette skateprojekt, er at skabe bedre samt trygge rammer for børn og  unge i byen Puerto Cabello.

I samarbejde med vores samarbejdspartnere SkatePro og Jara Mrstny, tager Inline-Skateundervisning til Venezuela i hele marts måned, for at tilbyde skateundervisning til lokale børn og unge med ringe vilkår.

Sammen med vores partnere har vi doneret rulleskøjter, nye dele samt beskyttelse til de unge. Vi håber at de kan få samme glæde ved rulleskøjter som os andre.

Vi vil super gerne give de her mennesker en god oplevelse, men vi mangler stadig mange ting!

Så hvis du har gamle rulleskøjter, der stadig virker eller andre stumper som du mener kunne glæde de unge menneske i Sydamerika, så send os gerne en mail.

Så afhenter vi meget gerne dit gamle udstyr og for det sendt det afsted til de unge mennesker. Alt kan bruges og vi håber det fortsat kan skabe god stemning og glæde for andre!

Vi sætter pris på alle donationer og alle vil selvfølgelig modtage største tak og respekt fra os af og ikke mindst de unge mennesker!

Opslaget må meget gerne deles i jeres netværk og til jeres venner og familie, så vi kan få sendt en kæmpe pakke afsted til dem!

Tusind tak for jeres tid og hjælp