Velgørenhed i Venezuela 2017 (2/5)

4. marts 2017

Endeligt  efter en 2 dages lang rejse, med 22 par rulleskøjter, beskyttelsesudstyr, samt vores egen baggage ankom vi endeligt til Puerto Cabello. Klar til undervisning!

Nu er vi endelig ankommet til Puerto Cabello, Venezuela. Efter en to dages lang rejse med 22 par rulleskøjter og en masse udstyr der blev doneret, som var tæt pakket i fire kæmpe tasker sponsoreret af SkatePro. Samt en masse slik til alle børnene i den lokale skatepark.

Da vi ankom til skateparken blev vi mødt af en flok utrolig glade børn, som havde glædet sig rigtig meget til vores ankomst! Efter vi havde sagt hej og var blevet budt velkommen, blev der hurtigt dannet en lang kø, hvor alle børnene blev udstyret med deres nye rulleskøjter og grej og fik talt lidt med Jara Mrstny og Jacob Juul.

Efter alle havde fået grej præsenterede vores instruktører programmet for den næste måned og hvordan undervisningsforløbet vil foregå. Børnene kunne nærmest ikke sidde stille og flere havde beholdt skøjterne på.

Så nu hvor de har fået det helt rigtige udstyr til at kunne skate videre, glæder vi os rigtigt meget til at kunne give dem en masse undervisning med på vejen!

Vi takker rigtigt mange gange til alle dem som har doneret deres gamle skøjter og andet udstyr og ikke mindst vores samarbejdspartner SkatePro.