Velgørenhed i Venezuela 2017 (5/5)

4. april 2017

Så er der ved at være en uge tilbage af vores undervisningsforløb i Venezuela. Børnene er blevet super gode og er ved at være klar til konkurrencen, som vi har arrangeret. Børnene har virkeligt nydt vores skateskole og de mange workshops vi har arrangeret. Vi elsker at bidrage til et velgørenhedsprojekt som dette, da vi  ser hvordan det hjælper de unge.

Alle de mange rulleskøjter, hjelme og beskyttelsesudstyr som blev doneret af henholdsvis vores mange søde følgere, skatepro og L.O.W – Academy, er blevet taget så godt i brug og er nærmest ikke blevet taget af siden vi ankom.

Vi har fået så mange søde beskeder fra forældre. De fortæller deres børn har haft så sjove oplevelser på rulleskøjter. Vores dygtige instruktørteam Jara og Jacob er også gået trætte i seng.

Et af vores kerneområder er sprede gode oplevelser ud til folk, der på forskellig vis er udfordret. Vores ønske at sprede disse igennem vores mange rulleskøjeprojekter verden over. Vi bestræber os altid på at deltage i forskellige lokale, samt internationale projekter hvor vi føler at vi kan gøre en forskel.

Her er en lille video fra børnene i Puerto Cabello til jer, som har været med til at gøre dette projekt muligt!

Dette velgørenhedsprojekt er et af de helt særlige, fordi vi rigtig kan se hvordan de lokale har taget imod alting med åbne arme.

De sidste par dage har stået på forskellige undervisningforløb, samt et besøg på et lokalt mudderbad. Her var der plads til at slappe af i musklerne efter de mange timers hårde træning og undervisning. De unge har været super søde og haft os med på rundtur i Puerto Cabello og vist os alle de lokale skatespots og fede butikker. Det er fornøjelse at undervise så åbentsindede børn, hvis hverdag er så fjern fra den vi kender her i Danmark.

Tusind tak til støtte fra jer alle sammen!

Super mange varme hilsner fra

L.O.W – Academy & Team Venezuela Jara & Jacob