Velgørenhed i Venezuela 2019

14. januar 2019

L.O.W Academy skaber gode succesoplevelser og professionel skateundervisning for alle interesseret. Udover dette er vi også bevidst om, at det er langt fra alle steder i verden, at børn har muligheden for at opleve livet på hjul.

Her hos L.O.W Academy, ser vi dette som en kæmpe mulighed for at hjælpe børn og unge junior skatere i fattige lande. Vi giver dem derfor en uforglemmelig oplevelse og en mulighed som de normalt kun vil kunne drømme sig til. Dette gør vi ved at donerer gamle som nye rulleskøjter, skateboards og løbehjul, samt alt slags skate udstyr. Derudover tilbyder vi alle de interesseret et gratis holdundervisningsforløb. Vi introducere og vejleder i grundlæggende tricks og teknikker, hvordan de selv kan træne videre, hjælpe hinanden og skabe et godt fællesskab sammen.

Det er nu anden gang, at vores Sportsdirektør Jacob Juul og hans gode teammate fra Skatepro Jara Mrstny, tager den lange tur til Venezuela. De tager afsted for at hjælpe og undervise børn og unge der kommer fra de brutale og fattige ghetto miljøer. De gør det for at holde børnene væk fra kriminelitet , samt fokusere på noget meget sundere og sjovere som skating.

Jacob og Jara har sammen udarbejdet en tæt kontakt til Rafael Benitez, som er direktør af en stor skatepark i byen Puerto Cabello. Byen hvor børn og unge kan komme, og bruge skateparken gratis – som er sikret, i forhold til livet på gaden. Det betyder at hver dag samles der masser af børn og unge i skateparken, som gerne vil lære at skate. De har nu denne mulighed på grund af de mange donationer, som dette velgørenhedsprojekt har skabt.

De første par dage gik med at undervise børnene en masse og se hvor meget de havde lært siden vi var der og undervise. Det var helt utroligt at se hvor dygtige de var blevet. Der befinder sig helt sikkert nogle store skatetalenter gemt her. Hos disse børn og unge findes ingen frygt, en masse energi, lyst og gå på mod, som vi godt kunne lære lidt af herhjemme.

Den første weekend arrangerede vi en stor konkurrence for alle børnene, junior skatere, samt senior skater, med en masse finde præmiere til alle deltager i konkurrencen. Det resulterede i at inlineskatere fra hele Venezuela, mødte op samt en masse af byen borgere. Der var over 700 mennesker til arrangementet , og selve konkurrencen blev koret til den største og bedste event i hele Puerto Cabello.

Ugerne efter konkurrencen, gik med at undervise alle interesserede børn og unge junior skater, der dagligt kommer i skateparken . De bedste af junior eleverne blev filmet og fik udarbejdet deres helt egen skate video, så de selv kan se deres udvikling og stolt vise frem til venner og familie.

Dette velgørenhedsprojekt, er så en stor hjælp, at det kan mærkes i hele byen. Et par rulleskøjter kan gør en kæmpe forskel i et land som Venezuela, hvor fattigdommen er så ekstrem. Her er det nemlig yderst nødvendigt at kunne glemme virkeligheden for en stund. Istedet skater man rundt, morer sig, har det sjovt og virkelig opleve en succes ved at løbe på rulleskøjter.