Workshop på Gribskov Asylcenter

10. november 2015

Inline-skateundervisning var inviteret ud for at løbe på rulleskøjter med børn og unge fra asylcenter Gribskov og være med til at give dem en anderledes oplevelse. De mange flygtninge to imod os med åbne arme.

Da vi ankom blev vi taget rigtig godt imod af en masse børn og unge, som var nysgerrige for at se hvad vi kunne. Centeret havde en del forskellige rulleskøjter, som vi tog ud til dem og de kastede sig straks over dem. Alle var med og skulle have rulleskøjterne på i en fart. Det var dog meget få der kunne køre selv til at starte med. Så vi hjalp dem med at holde balancen og stille og roligt skubbe sig selv frem af.

De tog nogle styrt engang imellem, men det så ikke ud til at gøre dem spor. De var så hurtigt på benene igen, som når de faldt.

Efter undervisningen blev vi inviteret indenfor til Arabisk frokost, som smagte rigtig godt.

Her sad alle børnene og de unge sammen med os og holde os med godt selskab.
Efterfølgende gik vi udenfor og løb lidt mere på rulleskøjter sammen med dem der stadig ikke havde fået deres af.

Alt i alt havde vi en rigtig god tur og lærte en masse søde unge mennesker en masse om at løbe på rulleskøjter, men lærte lige så meget af dem om hvad det vil sige at være flygtninge og have flygtet fra krig og ødelæggelse, være så langt hjemmefra uden nogle forældre, men stadig være glad og smile og have det sjovt sammen med os, var slet ikke et problem for dem.

Vi havde en fantastisk tur til Gribskov og kommer gerne snart forbi igen!