Workshop til Roskilde Festival

13. juli 2016

L.O.W – Academy har de seneste par år afholdt mange forskellige events workshops, firmaevents samt shows til forskellige arrangementer, festivaler og ligende.

Vores dygtige instruktører fra Inline-skateundervisning stod for at arrangerer gratis rulleskøjte workshops på Roskilde festival 2016 i skatebyen.

Instruktørholdet fra Inline-skateundervisning stod klar på Roskilde Festival. I ugens løb tilbød vi undervisning, sparring og lån af rulleskøjter til dem der skulle have lyst til at prøve. Vi havde sat den vildeste bane op, som gav vores deltagere udfordring på alle niveauer.

Vi lavede flere forskellige øvelser med teambuilding og vejret var heldigvis rigtig dejligt det meste af tiden.  Så der var massere der nåede at havde det sjovt og blive trætte i benene.

I løbet af de forskellige dage blev der også tilbudt privat og holdundervisning til de lidt mere øvede fremmødte. Derudover fik vi netværket med en masse interessante mennesker. Vi fik snakket omkring de mange tilbud som L.O.W – Academy tilbyder.

Vi har blandt andet udvidet vores sjove teambuilding arrangementer med nye spændende tiltag. Vi håber der gør det endnu mere kompliceret, at udfører som et hold. Den alternative underholdning til firmaarrangementer og ligende er perfekt til dem som vil et smut tilbage til barndommensgade.

I løbet af festivalen havde vi rigtig mange deltagere til vores forskellige workshops. Derudover gjorde det store fremmøde af pro skatere til årets Roskilde Festival, gjorde stemning kanon god. Der blev arrangeret forskellige konkurrencer for deltagerene og alle blev udfordret på hver deres niveau.

Alle havde en super god festival med nye oplevelser og L.O.W – Academy’s team siger tak for endnu et vellykket event på dette års Roskilde Festival.