Prøvetime

Kom og oplev vores holdundervisning

Her kan du skrive dig op til en prøvetime på vores løbehjuls-, rulleskøjte- eller skateboardhold. Du kan se alle vores hold ved at bruge formularen nedenfor. Du skal blot først vælge den ønskede skateundervisning og derefter den relevante aldersgruppe.

Til prøvetimen finder vi ud af, om der er et godt match mellem dig og os. Blandt andet ser vi på, om der er god kemi mellem dig og holdets instruktør, og om vores tilgang til at undervise i skating passer til dig.

Målet med prøvetimen er, at du går hjem med en succesoplevelse. Det kan for eksempel være ved at lande et nyt trick eller at bryde en mental barriere for første gang. For der skal gerne lyde et klart “ja”, når vi til sidst i undervisningen spørger dig, om du har haft det sjovt, og om du har lært noget nyt.

Har du aldrig skatet før, anbefaler vi, at du starter med et forløb med privatundervisning. Så hjælper vi dig med at få de grundlæggende teknikker på plads, inden du starter på holdet.

Opskrivning til prøvetime

Brug formularen til at se, om vi har et hold, der opfylder dine behov. Er det ikke tilfældet, kan du skrive dig op på vores interesseliste. Så vender vi tilbage, når vi starter et relevant hold. Vælger du et af vores aktive hold, betaler du 125 kr. for prøvetimen. Har du spørgsmål? Så kontakt os.