Uddannelser

Bliv en bedre skateunderviser

Vi tilbyder uddannelser indenfor for alle typer af skating og alle niveauer. Uanset om du er aspirerende eller rutineret underviser, sammensætter vi uddannelser, hvor du får nye værktøjer med hjem. For hvert enkelt forløb tilpasses dine evner og ønsker.

Vores uddannelser bygger på snart ti års erfaring med selv at være – og oplære andre som – skateinstruktører. Vi rejser løbende rundt og får inspiration fra andre skateskoler rundt om i verden. Ligesom vi selv får besøg af gæsteinstruktører fra både ind- og udland.

Forud for alle vores uddannelser, mødes vi og afklarer, hvordan vi kan klæde dig bedst muligt på som underviser. Når forløbet starter, vil der være fokus på at give dig forskellige øvelser og pædagogiske værktøjer. Alle med målet om at bygge videre på og styrker dine eksisterende kompetencer. Er du forholdsvis ny underviser, vil du blive gjort i stand til at håndtere de fleste udfordringer, der kan opstå til en undervisning.

Er du tilknyttet en forening og lyder et uddannelsesforløb hos os som noget for dig? Så tjek med foreningen, om den kan dække dine udgifter.

OBS: Er du interesseret i at arbejde for os? Så er vi altid på udkig efter passionerede undervisere, der brænder for at lære fra sig. Bare send os en mail eller skriv til os via vores kontaktformular.

Tilbud på uddannelsesforløb

  • Dine informationer

  • Detaljer: