Aktivitetsforløb for Glostrup Ungdomsskole

13. marts 2015

I samarbejde med Glostrup Ungdomsskole havde vi arrangeret et aktivitetsforløb. Formålet var at udfordre klubbens brugere og samtidig få skabt interesse for en sund og alternativ sportsgren.

Som et led i deres strategi for at skabe sundere alternativer til de unge og samtidigt få dem aktiveret, havde vi klargjort det fedeste forløb. Vores sportsdirektør Jacob Juul var klar med et tætpakket program. Programmet inkluderede alle i undervisningen og lagde vægt på flere aspekter.

Igennem årene har vi afholdt en væld af aktivitetsforløb for såvel skoler, institutioner og kommuner. Derfor kunne vi fokusere ekstra meget på de enkelte og på den måde skabe masser af succesoplevelser. For efterhånden ligger alt det praktiske på rygraden.

Hver morgen pakkede vi bilen med masser af udstyr, så alle kunne låne og prøve. Da vi kom frem fik vi sat en række sjove undervisningsforløb op. Dem var de unge var helt vilde med. Der var mange interesserede fremmødte hver eneste da, som var klar på en udfordring.

Vi havde nogle gode dage sammen med de unge, som udviklede sig rigtig meget. Ligesom de fik rykket grænser til hver træning. Det var super fedt at se udviklingen og interessen fra første dag.

Vi ser frem til flere sjove arrangementer sammen med Glostrup Ungdomsskole i august og september 2016. For det er altid givende for os at lære unge mennesker at køre på rulleskøjter.

Som altid vil vi gerne sige tak for et succesfuldt samarbejde med Glostrup Ungdomsskole og den positive energi fra alle de unge. Vi glæder os til at se jer allesammen igen til næste år. Eller måske til et af vores mange andre events.

Husk, at hvis du ikke kan vente, så kører vores skateskole hver uge. Du kan komme og prøve undervisningen ved at booke en prøvetime.