Fedeste start på løbehjuls holdundervisning

7. november 2017

Mandag d. 6 november tog vores dygtige løbehjulsinstruktør Nils Frydendal imod vores elever til løbehjuls holdundervisning. Nils stod klar til eleverne i skateparken Port 4130, hvor eleverne så småt ankom. Vi havde glædet os utroligt meget til dagen og Nils havde lagt et skarpt program. Nils Frydendal er kendt i som en af Danmarks dygtigste scooter street riders.

Da klokken havde slået 17, startede Nils med undervisningen og det var tydeligt at eleverne vidste hvem han var. En blanding af begejstring og gå på mod motiverede eleverne til at give den fuldt gas. Eleverne til løbehjuls holdundervisning var hurtigt fanget af Nils evner på et løbehjul og hurtigt blev de unge elever udfordret.

Nærværende løbehjulsundervisning i Port 4130

Dagens løbehjuls holdundervisning blev afholdt i skateparken i Port 4130, som danner de perfekte rammer for både begyndere og øvede. Nils havde lagt et spændende program, som udfordrede alle de fremmødte. Vi fokuserer altid på at kunne have alle med til vores undervisning og fokuserer altid på den enkeltes elev behov. Vores skateundervisning er for alle uanset alder og niveau og vi sikre altid alle føler sig velkommen.

Skal du være med?

Vores løbehjulsundervisning foregår hver mandag fra klokken 17:00 til 19:00 og er opdelt efter alder og niveau. I øjeblikket underviser vi kun på løbehjul i København og Nordsjælland, men er i gang med at udvide. Hvis du søger undervisning i din by, kan du skrive dig op her.

Som elev hos L.O.W – Skate Academy sørger vi for at du får en god start. Derfor har vi selvfølgelig altid låne udstyr samt beskyttelse, som man kan låne gratis de første par gange. For os er det super vigtigt at alle får en god oplevelse og ikke mindst føler sig velkommen.

Kom med til vores undervisning hver mandag og få løbehjulsundervisning af Danmarks bedste løbehjulsinstruktører.

Vi glæder os til at se jer!

Bedste Hilsner
L.O.W Academy