Gæsteinstruktør – Pro Skater Scott Quinn

16. juli 2017

Som en del af vores koncept forsøger L.O.W – Academy altid at levere professionel undervisning til vores mange elever. Udover at have super dygtige og kompetente instruktører ansat, er vores fokus altid at få skabt lidt alsidighed til vores undervisning og sørger for at vores dygtige elever bliver ekstra udfordret fra tid til anden.

Pro skater og Razor Rider Scott Quinn var gæsteinstruktør for L.O.W – Academy’s inline-skateundervisning og var med til at udfordre de unge med nye tips og tricks.

Scott Quinn er et kendt navn på den internationale skatescene og har også vundet flere titler til forskellige Danske konkurrencer, som Copenhagen Blade Days, Real Street og andre.

Eleverne var klar og spændte på at få lov at til at lære fra endnu en professionel og stod klar med en masse spørgsmål, da vores undervisning startede. Quinns anderledes måde at gøre tingene på, samt hans engelske undervisning, gav børnene udfordring til stregen og fik rykket grænser hos alle.

Som altid forsøger vi altid at få forskellige gæsteinstruktører med til vores undervisning, så vi fortsat kan tilbyde eksklusiv undervisning. I år alene har vi haft besøg af Montre Livingston, Scott Quinn, Joe Atkinson, og Dominic Bruce flere gange.

Hold øje med vores facebook og vores side, for at se hvornår den næste pro skater, kommer og er med til vores undervisning.

L.O.W – Academy’s Inline-skateundervisning, leverer Danmarks bedste undervisning, hvor alle elever uanset alder og niveau når deres mål. Vores dygtige instruktør team er uddannede af vores egen PRO skater og Sportsdirektør Jacob Juul, for at sikre at kvaliteten og niveauet for vores undervisning og instruktører hænger sammen.

Vil du lære at stå på rulleskøjer og være med til vores undervisning? Så klik her for at besøge vores siden for vores skateskole.