Instruktørtræning med landsholdet i speedskating

1. september 2015

På en dejlig solskinsdag var vi til instruktørtræning med vores rulleskøjteinstruktører. Hos L.O.W Academy ønsker vi nemlig altid at kunne levere den bedste undervisning og have Danmarks bedste instruktører. Derfor er vi konstant i udvikling og hele tiden på udkig efter alternative måder at lave træne vores instruktører. Vores instruktør Trine Brøns Nielsen har været en del af speedskating landsholdet i flere år og udfordrede derfor sine kollegaer i diciplinen. Sammen mødte vores instruktør-team op til en træning med fart over feltet.

Fra det øjeblik vi ankom, kunne vi hurtigt se at vi ikke kom langt med vores 40mm hjul. Vi blev hurtigt udstyret med de vildeste speed skates og var nu klar. Det var en sand fornøjelse at opleve landsholdet træne og specielt i den fart de havde på.

Vores instruktører fik grundig gennemgang i forskellige teknikker de bruger og fik lyn kursus i fart, fald og sving. Det er altid sjovt når to skate genre mødes og deler erfaringer. Begge har hver deres styrker og svagheder og vores oplevelse var at en kombination løste udfordringerne.

Der blev trænet hårdt og ingen havde lyst til at holde pause. Efter en hård eftermiddag i speedskatingens tegn, var vores instruktører godt trætte. Det var nogle helt andre muskler, de havde brugt, og der var virkeligt blevet presset på.

Der var en stemning af konkurrence og kamp under træningen, hvilket havde sine grunde. Landsholdet skulle snart til europamesterskaberne i speedskating. Super spændende og mega flot at de er kvalificerede!

Vi ønsker dem alle sammen held og lykke til EM og håber på det bedste.

Endnu engang tak for en super fed oplevelse og session. Vi skylder en den anden vej!

Vil du opleve resultaterne af vores arbejde med at uddanne instruktørerne på vores skateskole? Så book dig ind på en prøvetime.