Løbehjulsundervisning – Ny holdopstart!

18. oktober 2017

Som i har nok har bemærket sker der rigtig meget hos L.O.W – Academy i øjeblikket! Vi er nu klar med Løbehjul undervisning til børn og unge og vores super dygtige instruktører står klar.

Vi har igennem de seneste mange måneder været på udkig efter de helt rigtig profiler, til at udvide vores team. Vi har været så heldig at få Nils Frydendal, samt Hugo Svare til at undervise. Begge profiler er meget anerkendt nationalt som internationalt. Målet med L.O.W – Academy er at skabe professionel og nærværnede undervisning til alle. Derfor er vi super stolt over at have fået begge på holdet, som begge elsker at lære fra sig.

Både Hugo og Nils vil have ansvaret for holdundervisningen og har allerede et spændende forløb klar.

Gratis prøvetime til Løbehjul undervisning

Drømmer du om at lære at køre på løbehjul? Eller vil du bare gerne blive bedre med lidt løbehjulsundervisning? Så kom til GRATIS PRØVETIME med Nils og Hugo, og se om det er ikke er noget for dig! Vi har mange års erfaring med undervisning og vores fokus ligger på at skabe gode oplevelser.

Hvad enten du er nybegynder eller øvet, kan vores instruktører hjælpe dig med at komme nærmere dine mål.

Vores holdundervisning har fokus på alles udvikling og vi opdeler holdende, efter alder og niveau. Vi har super god erfaring med at de unge for nye venskaber igennem undervisningen, samt danner nye interesser.

Du kan låne udstyr af os!

Har ud ikke fået dit udstyr endnu? Eller ved du ikke helt om det er noget for dig? Fortvivl ej! Vi har rigeligt med løbehjul, samt beskyttelse på lager som man gratis kan få lov at låne til prøvetimen. Vi har udstyr og løbehjul i alle størrelser, så vi har nok også et der passer dig.

Se mere om vores undervisning her.

De bedste hilsner
L.O.W Academy