Roskilde Festival 2017

11. maj 2017

Som de seneste par år vil L.O.W – Academy igen være at finde til dette års Roskilde Festival. De seneste par år har vi haft ansvaret for udarbejdelsen, samt afholdelsen af rulleskøjteworkshops i løbet af hele festivalen.

I år stod programmet på flere forskellige udfordrende workshops, forhindringsløb, samt privatundervisning til fremmødte interesserede. Det fede ved Roskilde Festival er at det samler rigtig mange af PRO skaterne fra hele verden. I år var ingen undtagelse om mange var mødt op for at støtte op omkring L.O.W – Academy og Inline-skateundervisnings workshop.

Festivalsgæsterne trodser vejret

Selvom vejrguderne havde besluttet at dette års festival skulle skulles ekstra godt igennem, var der stort fremmøde. Vi havde oprettet en spontan  lejr, overdækket med en pressening. Her kunne man søge i tørvejr, hvis regnen to for meget til eller man havde brug for hvil.

Vi udnyttede hvert enkelt tørt øjeblik, til at løbe igennem de forskellige forhindringsbaner. Undervisningsansvarlige Jacob Juul, som stod for dette års event, havde forberedt øvelser til alle niveauer. Forhindringsbanen udfordredede alle festivalsdeltagerne og alle havde en sjov oplevelse trods det kedelige vejr.

Vi havde medbragt rulleskøjter og beskyttelsesudstyr som deltagerne frit kunne afbenytte, hvis interessen opstod.

Sund og alternativ sportsgren

Formålet med deltagelsen til Roskilde Festival er blandt andet at sprede budskabet om sunde alternativer, som holde kroppen godt igang. Her er rulleskøjter en super alternativ, til de mange klassiske muligheder som findes. Vores fokus er altid at få vores elever og deltager tættere imod deres egne personlige mål. Hvad enten det er at køre på ramper, lære at grinde eller bare blive sommerklar.

Udover rulleskøjter, har vi også stort fokus på at holde kroppen ved lige igennem Yoga. Derfor var der til udvalgte workshops Yoga forløb både før og efter. Yoga er en stor del af vores daglige program og spiller en stor rolle for kroppens velvære. Vi ønsker at kunne blive ved at bruge vores krop i mange år og derfor er det vigtigt at vi passer på den.

Hvis du er interesseret i at komme til undervisning hos L.O.W – Academy, kan du besøge siden for vores skateskole her.

Bedste hilsner
L.O.W – Academy