Sommeraktivitet i Glostrup Kommune

19. juni 2017

Igen igår afholder L.O.W – Academy Sommer Skateskole i Glostrup Kommune. Kom til en sjov sommeraktivitet, hvor alle kan være med! Som de seneste to år afholder vi i en hel uge workshops og skateskole HVER dag. Det giver dig en unik mulighed for at blive bedre på rulleskøjter, samt møde en masse andre. Arrangementet er for alle børn og unge i Glostrup Kommune, med lyst til at lære at stå på rulleskøjter.

Vi har masser af rulleskøjter, beskyttelsesudstyr som man gratis kan få lov til at låne. Vi bruger Glostrup Skatepark til afholdelsen af vores skateskole, så alle vores elever lærer at bruge deres lokale faciliteter.

Vores undervisningsansvarlige Jacob Juul har sammensat en tæt pakket program til ugen, som kommer til at udfordre alle. Der kommer til at være en masse øvelser og konkurrencer. Intet er pinligt og alle er velkommen til at deltage, uanset hvad dine ønsker eller mål er.

Sjov for alle

Vores fokus er altid på at alle kan deltage aktivt i vores undervisning. Derfor er alle selvfølgelig velkommen. Programmet er sammensat således, at alle kan være med uanset om de vil køre på rampe, lave tricks eller bare lære ikke at falde.

Vores instruktører glæder sig til igen i år at stå klar med en masse undervisning og gense en masse af de søde børn der har deltaget de sidste par år.

Kom ud og hver med og møde en masse andre unge mennesker. Vi hjælper dig godt igang og sørger for gode oplevelser igennem hele sommerferien.

Hvis du ikke kan vente til sommeren eller har brug for mere undervisning, så klik her for at besøge siden for vores skateskole.

Vi glæder os rigtig meget til at komme ud og skate med jer!

Bedste sommerhilsner
L.O.W – Academy