Stolte instruktører og gode forbilleder

25. august 2017

Man har vel lov at være en lille smule stolte fra tid til anden! Og det er vores instruktører og gode forbilleder fra Inline-skateundervisning.

Efter dette års Copenhagen Blade Days 2017 er vores elev Bastian blevet interviewet af R-A-D.  Bastian Hjelm Kaplan har været elev hos L.O.W – Academy’s Inline-skateundervisning og har været en af vores dygtige juniorelever.

Han bliver i interviewet spurgt:

Hvordan startede du med at blade?
“Jeg startede til rulleskøjter fordi at Cornelius overtalte mig til at få en prøveundervisning hos Inline Skateundervisning.  Efter det har jeg virkelig godt kunne lide at skate.”

WAUW!! Kan man være mere stolt! Alt det vi brænder allermest for viser sig faktisk at have en effekt! Vi er så stolte over at Bastian, har haft den oplevelse og det giver os bare endnu mere energi.

Du kan læse hele artiklen her.

Gode forbilleder

Det så vigtigt for os at være gode forbilleder for os elever. Det at kunne motiverer unge som gamle til at komme ud og stå på rulleskøjter er det vi brænder for.
At få lov at se vores elever vokse og udvikle sig så meget som de gør, er en fornøjelse. Vores instruktører arbejder hårdt hver dag for altid at kunne leverer spænende og interessant undervisning. Derfor er det bare så fedt at høre at det faktisk gavner!

Hver måned forsøger vi at have en gæsteinstruktør eller noget alternativt til undervisningen, for at udfordre vores elever. Hvad enten det er foam pit og trampolin træning, eller grindøvelser med de bedste pro skatere nyder vores elever det.

Har du også lyst til at lære at stå på rulleskøjter og blive lige så god som vores elever? Så kan du besøge siden for vores skateskole her.

Bedste Hilsner
L.O.W – Academy