Løbehjulsinstruktør – Hugo Svare

20. oktober 2017

Vi er super stolte over at kunne præsenterer ingen ringere end Hugo Svare, som værende en del af vores nye instruktør team hos L.O.W Academy.

Igennem de seneste par måneder har vi hos L.O.W – Academy knoklet for at få sammensat Danmarks stærkeste løbehjuls team. Vi har mange spændende programmet og er derfor glade for at få Hugo med på holdet.

Hugo er en af Danmarks mest kreative og ikoniske riders og har siden 2008 sat sit præg på den danske såvel som internationale scene. Hans personlighed skinner igennem i hans stilart og man bliver næsten ikke mere street.

Trick til Perfektion

Hugo Svare adskiller sig fra den typiske rider og har sin egne unikke stil, som er det vi værdsætter! Hans tilgang til tricks og hans stil er laidback med fokus på de klassisk gadeelementer. Det er ikke her du ser backflips eller 40 tailswhips i træk, men i stedet finder du tricks udført med klasse, selvsikkerhed og perfektion.

For at byde ham ordenligt velkommen kommer der inden længe et lækkert edit, hvor du rigtigt kan se ham udfolde sig!

Ellers har vi fundet et gammelt med stadig fedt edit med ham her!

Erfaren instruktør

Dette er ikke Hugo’s første job som instruktør og underviser. Det betyder at han kommer med en masse gode værktøjer og erfaring, som vi kan gøre brug af i vores undervisning. Han glæder sig rigtig meget til at komme igang hos os og det samme gør vi!

Kunne du tænke dig at lære at stå på løbehjul af en af Danmarks bedste riders? Så kom til GRATIS PRØVETIME til vores holdundervisning og se om det er noget for dig! Klik her for at bestille en gratis prøvetime.

Hver uge træner vores løbehjulshold forskellige steder i København og kommer hver uge tættere deres mål! Kom og hver med til super sjove dage og bliv undervist af Danmarks dygtigste instruktører!

Vil du læse mere om vores skateskole kan du klikke her.

Endnu engang velkommen Hugo! Vi er så glade for at du er kommet med på holdet!

Bedste Hilsner
L.O.W – Academy