Skateboardundervisning for alle

2. november 2017

Så er vi klar med endnu en nyhed hos L.O.W – Academy! Vi er nu klar til at starte endnu et hold ud på skateboardundervisning for alle. Vi starter skateboard akademiet, da L.O.W Academy’s mission er at samle og støtte alle skategenrene. Vi er glade for denne udvikling og er nu klar med det mest rutinerede skateinstruktørteam, som har næsten 75 års erfaring sammenlagt.

Hver uge har vi holdundervisning for skateboardere på alle niveauer. Vi kører flere forskellige steder i København både inden og udendørs og har fokus på den enkelte elevs udvikling. Vores instruktørteam er super dygtige og imødekommende og har mange års erfaring med både undervisning og skating. Uanset hvad dine ønsker og mål er, har vi en instruktør der passer til dig.

Du kan finde vores skateskole her.

Social forankret undervisning

Vores undervisning fokuserer udover på professionel skateboardundervisning også på social udvikling. Vi mener at skating er et super sundt alternativ til de mange etablerede fritidsaktiviteter. Vores erfaring er at vores undervisning hurtigt fanger og motiverer børnene. Målet med L.O.W – Academy er at øge interessen for skateboard, løbehjul og rulleskøjter og ikke mindst en sundere livsstil. Vi har efterhånden haft mere end 5000 mennesker igennem vores forskellige undervisningstilbud og workshops. Det har givet os en solid erfaring med at strukturere vores undervisningsforløb samt at arbejde med mennesker.

Læs mere her.

Passionerede undervisere

Hos L.O.W – Skate Academy har vi landets dygtigste underviserer. Udover deres mange års erfaring, brændere vores instruktører for at undervise og elsker at lære fra sig. De har altid fokus på den enkelte elevs behov og har et unikt kendskab til forskellige street spots og skateparks. Det er vigtig for os at vores instruktører agerer rollemodeller for vores unge elever til vores undervisning. Derfor har vi løbende undervisning, samt sparring med vores instruktører for at sikre kvalitet og tilfredshed i vores undervisning.

Du kan møde vores instruktør team her.

Skateboardundervisning for alle

Vi ELSKER skating og har altid gjort det! Derfor er du kommet til det helt rette sted hvis du ønsker skateundervisning. Hvis ikke du har været her før, kan du booke en gratis prøvetime her.

Bedste Hilsner
L.O.W Academy